Főoldal
Belépés
Nyeremények
Nyertesek
Játékszabályzat
GYIK
Kapcsolat

GYIK


Milyen terméket kell vásárolnom ahhoz, hogy részt vegyek a nyereményjátékban?

A játékban úgy vehetsz részt, ha bármely magyarországi Tesco üzletben egy vásárlás alkalmával vásárolsz a promócióban résztvevő Theodora márkájú termékek közül legalább 6 db 1,5 literes kiszerelésű ásványvizet vagy ízesített vizet (Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szénsavmentes természetes ásványvíz, Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal enyhén dúsított természetes ásványvíz, Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes természetes ásványvíz, Theodora ízesített ásványvizek: 1,5 literes gránátalma ízesítésű szénsavas, 1,5 literes málna ízesítésű szénsavas, 1,5 literes eper-menta ízesítésű szénsavas, 1,5 literes citromos ízesítésű szénsavas üdítőital).

Ha nem Tesco áruházban vásároltam, akkor is részt vehetek a játékban?

Nem. Ebben a nyereményjátékban kizárólag a Tesco áruházakban történt vásárlással vehetsz részt.

Mettől – meddig tart a promóció?

A nyereményjáték 2019. június 06. 00 óra 00 perctől 2019. július 03. 23 óra 59 percig tart.

Meg kell-e őriznem a vásárlást igazoló blokkot?

Igen, a játékban való részvételhez, illetve a nyereményed átvételéhez szükséged lesz a blokkod adataira, így kérjük, őrizd meg a nyereményjáték végétől számított 90 napig az eredeti blokkot, mert azt a Szervező bekérheti Tőled.

Mit nyerhetek?

Fődíj, melyből összesen 1 db-ot sorsolunk ki: 500.000 Ft, azaz ötszázezer forint folyószámlára utalva a családi nyári élményekhez. Heti választható ajándékok, melyekből hetente 5 db-ot, összesen 20 db-ot sorsolunk ki: Sétarepülés - Balatonedericsen 2 fő részére, vagy Paintball – Balatonfűzfő, 4 fő részére, 200 lőszer és felszerelés bérléssel, vagy Wakeboardozás – Balatonfüreden, Napijegy 4 fő részére, 1 óra oktatással és felszerelés bérléssel, vagy Gokartozás – Zamárdi, 2 menet, 4 fő részére, vagy Tereplovaglás – Csopakon, 6 fő részére, vagy Kalandsziget belépő – Tihany, 6 fő részére, vagy Dinó- és Kalandpark belépő – Rezi, belépő 6 fő részére

Hogyan nyerhetek?

Bármely magyarországi Tesco üzletben vásárolj a promóció ideje alatt egyszerre legalább 6 db 1,5 literes kiszerelésű a promócióban részt vevő Theodora ásványvizet vagy ízesített vizet (Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szénsavmentes természetes ásványvíz, Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal enyhén dúsított természetes ásványvíz, Theodora Kereki 1,5 literes kiszerelésű szén-dioxiddal dúsított természetes ásványvíz, Theodora Kékkúti 1,5 literes szénsavmentes természetes ásványvíz, Theodora ízesített ásványvizek: 1,5 literes gránátalma ízesítésű szénsavas, 1,5 literes málna ízesítésű szénsavas, 1,5 literes eper-menta ízesítésű szénsavas, 1,5 literes citromos ízesítésű szénsavas üdítőital). A vásárlást igazoló blokkon található 11 karakterből álló AP/APA kódot (pl. AP123456789) töltsd fel a www.theodoranyeremeny.hu honlapon található felületre a „Blokkfeltöltés” menüpont alatt! A feltöltés előtti regisztrációhoz meg kell adni: a neved, telefonszámod, e-mail címed. Ha a Nyereményjáték teljes időtartama alatt legalább 1 db érvényes pályázatot küldesz be, a heti ajándék mellett indulhatsz a fődíjért is a sorsoláson.

Egy blokkal csak egyszer tudok játszani?

Igen. Egy adott vásárlást igazoló blokk adataival csak egyetlen alaklommal van lehetőséged pályázni. Amennyiben nem Te nyerted meg az adott heti ajándékot, akkor se keseredj el, hiszen még eséllyel indulhatsz a következő heti, illetve a fődíj sorsoláson.

Hány alkalommal nyerhetek a promóció során?

A heti ajándék és a főnyeremény esetében is maximum 1 db-ot nyerhetsz el a nyereményjáték ideje alatt.

Honnan tudom meg, hogy nyertem?

Ha te vagy az egyik szerencsés, akkor az adott sorsolást követően a regisztráció során megadott e-mail címeden tájékoztatunk a további teendőkről. Ha Te nyerted a fődíjat, ebben az esetben is a regisztráció során megadott e-mail címen, 5 munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

Ha nyertem, mit kell tennem, hogy megkapjam a nyereményem?

Ha nyertél, a regisztráció során megadott e-mail címen, legkésőbb 5 munkanapon belül felvesszük a kapcsolatot veled további egyeztetés céljából. A vásárlást igazoló nyertes blokkot őrizd meg a játék végét követő 90 napig, illetve munkatársunk jelentkezése után juttasd el postai úton a Bang Bang Ideas Kft. címére (1393 Budapest Pf. 341.) a nyereményed postázási címének megjelölésével.

Ha nyertem, hogyan kapom meg a nyereményt?

A nyereményeket futárszolgálattal juttatjuk el a nyertesekhez, legfeljebb az adott sorsolástól számított 90 napon belül. Hova fordulhatok további kérdéseimmel? A nyereményjáték időtartama alatt kérdéseidet, észrevételeidet a lebonyolító Bang Bang Ideas Kft.-nél, a kalandozzatheodoraval@bangbang.hu e-mail címen vagy a +36 1 610 8952-es telefonszámon (H-P 9:00 és 17:30 között) teheted fel.